KVIEČIAME RASTI ATSAKYMUS Į KYLANČIUS KLAUSIMUS KARTU SU KONSULTUOJANČIA PSICHOLOGE

433960356 735879062025479 4965753293320381384 n

Kaip dabar jautiesi ❓ Pabandyk trumpai mintyse atsakyti į šį klausimą. O kokias emocijas jautei šiandien per visą dieną, iki šios akimirkos ❓ Pabandyk atsakyti ir į šį klausimą.
Daugelis iš Jūsų tikriausiai atsakė į pirmąjį klausimą „gerai“, ,,blogai” arba „normaliai“. Atsakydami į antrąjį klausimą tikriausiai pagalvojote apie kelias emocijas, kurias, ko gero, buvo sudėtinga prisiminti ir tuo labiau įvardinti
Tačiau kodėl šie klausimai buvo užduoti? Atsakymas yra toks – psichologai pastebi, kad žmonėms yra iš tiesų labai sunku įvardinti, ką jie jaučia. O įvardinti savo emocijas yra labai svarbu ne vien dėl to, kad žinotume, ką jaučiame, bet ir dėl to, jog sužinotume, kodėl taip jaučiamės.
Taigi, kaip įvardinti savo emocijas? Tai padaryti gali padėti emocijų ratas. Galima pažvelgti į jį iš centro ir analizuoti tai, kokios emocijos kyla, keliaujant nuo abstrakčiausio lygio centre iki konkretaus lygio kraštuose.
Pabandykite emocijų ratą panaudoti dabar. Žiūrėdami į ratą, dar kartą atsakykite sau – kaip iš tikrųjų dabar jaučiuosi ❓ Kokias emocijas jaučiau šiandien ❓ Papildyti ir užbaigti savianalizę galite šiais klausimais: ką šios emocijos man reiškia❓ Ką pasakyčiau žmogui, kuris jaučia šias emocijas ❓
KVIEČIAME RASTI ATSAKYMUS Į KYLANČIUS KLAUSIMUS KARTU SU KONSULTUOJANČIA PSICHOLOGE.
☎️ Norėdami užsiregistruoti kviečiame tai daryti tel. +370 61444669 arba el.p [email protected]
Veikla finansuojama vykdomo projekto „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“ lėšomis.