Įveiktas dar vienas iššūkis!

301472990 3209247512662204 2373959081387634351 n 1

Su vasaros pabaiga baigiame ir Neringos socialinių paslaugų centro tarptautinio projekto „Pagyvenusių žmonių socialinė įtrauktis Latvijos ir Lietuvos pasienio regione, gerinant fizinės ir socialinės veiklos prieinamumą“ (Aktyvūs senjorai) aktyvias veiklas. Ataskaitos dar bus, bet didžiausi darbai jau padaryti. Smagu pasidžiaugti darniu kolektyvo darbu, prisidedant prie projekto įgyvendinimo. Ypatingas Ačiū @Justina Kupčinskaitė-Lukauskienė ir @Ingrida Kazokevičiūtė už jūsų entuziazmą, supratimą ir puikų darbą ne tik projekte, bet ir kitose veiklose. Kai turi tokius darbuotojus – kalnus galima nuversti.
Šis tarptautinis projektas padovanojo ne tik naujų veiklų senjorams, bet ir draugystę su Liepojos (Latvija) savivaldybės administracijos atstovėmis @Elina Tolmacova bei @Anete Kopstala ir @Diana Mejere – Liepojos pagyvenusių žmonių namų direktore. Tikime, kad mūsų kartu pradėtus darbus skatinant senjorų gerovę ir aktyvų gyvenimo būdą, tęsime ir toliau.
Viena iš paskutiniųjų projekto veiklų – atsisveikinimo renginys Liepojoje – žymėjo dvejų metų projekto „Aktyvūs senjorai“ pabaigą. Renginys buvo puikus – iškilminga, jauku ir tikra! Kaip kolegos latviai pastebėjo, projekto pradžia ir dalis veiklų vyko su Covid-19 ženklu, kai reikėjo dirbti internetu, per nuotolį. Tačiau visai nesvarbūs tampa tie technologijų stebuklai, nes niekas nepakeis gyvų susitikimų ir pokalbių akis į akį. Ačiū jums, mieli kolegos, už draugystę, bendrus darbus ir ateities planus!