TAU klausytojus kvietėme kartu praleisti popietę kitaip

56691429 2272602046326760 7256906090556686336 n

Vakar Neringos trečiojo amžiaus universiteto klausytojus kvietėme kartu praleisti popietę kitaip. Šio susibūrimo tikslas – suartinti klausytojus, pabendrauti, pasilinksminti ir gerai praleisti laiką kartu.
Popietę pradėjome nuo TAU klausytojų anketų rezultatų aptarimo. Anketas užpildė 64.7 % visų TAU studentų, ačiū jiems! Labai prašome anketų nepildžiusius klausytojus užeiti į Centrą – klausimyną užpildysite per penkias minutes! Džiaugiamės, kad TAU veiklą įvertinote labai gerai net 80,4 % , o gerai – 19,6 % . Anketų analizė taip pat parodė, kad klausytojai nori įvairiausių paskaitų, daugiau užsiėmimų, žinomų aktyvių asmenybių ir svarbiausia, kuo daugiau kelionių. Pažadame atsižvelgti į Jūsų poreikius – Jūsų dėka tobulėsime toliau.
Aptarę Trečiojo amžiaus universiteto veiklą, susirinkusiems klausytojams surengėme tikrą protų mūšį! Popietės vedėjo mikrofoną perėmęs Valentas gausiai susirinkusius senjorus padalijo į keturias komandas ir pasiūlė atsakyti į suktus klausimus. Komandinio darbo metu netrūko aršių diskusijų ir nuoširdaus juoko. Laimėjusi „Žibuoklių“ komanda buvo apdovanota prizais, o likusieji, pagauti azarto, nusprendė kitą kartą susikauti žiniomis.
Žinoma, nepamiršome ir puoselėjamos TAU klausytojų tradicijos – pasveikinome Liuciją Olšauskienę, sulaukus garbingo 75-mečio. Palinkėjome sveikatos, stiprybės ir ilgiausių metų.